Motorboot Red Ahoi

Bootje varen op de Leie
Motorboot “Red Ahoi”
Huur per 2 uur vanaf € 99.- voor max. 6 volwassenen + 2 kinderen

Ligging: ter hoogte van: Handelskaai 1, B-8500 Kortrijk, op de Leie

Check-in: Bar Bootel Ahoi, Handelskaai 1 NT, B-8500 Kortrijk, op de Leie

De Red Ahoi is zo afgesteld dat een vaarbrevet niet nodig is om de boot te besturen en huren. De boot is gemakkelijk te varen en aan te meren en comfortabel voor de beginnende schipper, en tevens een genot voor de gevorderde piloot. De bestuurder moet min. 18 jaar oud zijn en is verantwoordelijk voor de volledige bemanning.
De revolutionaire nieuwe Red Ahoi van het type Bayliner Element is niet zo-maar een nieuw model uit de lijn van Bayliner maar eerder een nieuw concept.
Onze Red Ahoi is stabiel en veilig door de innovatieve en gepatenteerde M–hull die voor een goede snel planerende stijve boot zorgt, met goede kracht-overbrenging en veel stabiliteit in de bochten.
Onze compacte Red Ahoi biedt tal van mogelijkheden op 10 m2. Een comfor-tabel interieur met speelse wit/rode bekleding en de capaciteit om maximaal 6 personen te laten genieten op het water. Een koelbox (extra kost), stereo/MP3 speler, digitale dieptemeter, buitenboord motor, bimini (opvouwbare zonnekap) en zonnekussens vervolledigen het geheel.
De Red Ahoi heeft een lengte van 4,2 meter, breedte van 2,14 meter, gewicht van 712 kilogram, diepgang van 0,40 meter, en een waterverplaatsing van 950 kilogram. Reddingsvesten en de verdere noodzakelijke veiligheidsuitrusting is aanwezig in het vaartuig. Benzine en basisverzekering zijn in de huurprijs incl.
Optioneel:
• Huur Koelbox: € 9,90.-
• Booz & Booterhammen-pakket: € 9,90.- / persoon

Opmerkingen:
• Waarborg: € 250.- cash te betalen ter plaatse.
• Identiteitskaart: de kapitein brengt zijn/haar identiteitskaart mee
• Voucher: per email verstuurd na volledige betaling (mee te brengen aar de check-in balie).
• Aanmelden: in Bootel Ahoi 15 minuten voor huuraanvang (afwikkelen formaliteiten en briefing)
• Schoonmaak: de boot dient proper overgedragen te worden, vrij van afval.
• Schoeisel: alleen aangepast schoeisel met witte zolen (of sokken of blootsvoets). Geen hoge hakken of harde zolen toegestaan.

Vragen?
Schrijf ons: info@ahoi.be
Bel ons: +32 56 962464